AFVALLEN ONDER BEGELEIDING IN AMERSFOORT

Professionele begeleiding bij het afvallen in Amersfoort gewenst? Voor het verliezen van gewicht is het vaak noodzakelijk om je lifestyle compleet om te gooien. Een personal trainer van Movement Club 033 begrijpt dat deze verandering ingrijpend voor je kan zijn en biedt je daarom de nodige support.

De personal trainer stemt het trainingsprogramma af op je doelen en zorgt er daardoor voor dat je de juiste persoonlijke begeleiding krijgt. Haalbaar en betaalbaar voor iedereen. Voor hulp bij het afvallen in de omgeving van Amersfoort moet je daarom bij Movement Club 033 zijn.

Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft, je lichamelijke conditie verbetert en dat je op alle vlakken wordt gesteund.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking gerust contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe we jou kunnen helpen afvallen in je woonplaats Amersfoort. Ons telefoonnummer is: 06-39592654 of 06-14543082.

BETROKKEN PERSONAL TRAINERS

Stanley Bakker is personal trainer bij Movement Club 033 en biedt zijn klanten zowel op fysiek als mentaal gebied de nodige steun. Maar ook aspecten als lifestyle en voeding neemt hij op in zijn trainingen. Want, zo gelooft hij, “als je lichaam zowel fysiek als mentaal in balans is, kun je pas echt het uiterste uit je werk, sport, relatie en sociale leven halen.” Ook Larissa Kooijis personal trainer. Zij geeft mensen graag inzicht in hun levensstijl en helpt hen zo nodig bij het veranderen van deze stijl.

WAAROM AFVALLEN GOED IS

Afvallen is om verschillende redenen goed voor je. Naast dat het je gezondheid een hoop goeds doet, verbetert het bij veel mensen ook hun uiterlijk en hun mentale welzijn.

 • Je wordt energieker
 • Verlaagde kans op hart- en vaatziekten en diabetes
 • Verbeterde slaap
 • Sterker immuunsysteem
 • Doordat je slanker bent staat kleding je beter
 • Je ziet er jonger uit
 • Je zelfvertrouwen stijgt en je zit beter in je vel

Willen afvallen betekent even moeten investeren in jezelf. Onze personal trainers in regio Amersfoort helpen jou graag bij het bereiken van dit doel.

AFVALLEN IN AMERSFOORT MET ONZE PERSONAL TRAINERS

Naast begeleiding bij het afslanken en/of afvallen in Amersfoort bieden onze personal trainers je ook trainingen aan op andere vlakken. Denk hierbij aan hersteltherapie, fit worden voor je bruiloft, fit worden en blijven tijdens je zwangerschap, intensieve (kracht)trainingen en (kick)bokstrainingen.

Stanley en Larissa hebben allebei verschillende opleidingen gevolgd om je op meerdere vlakken zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

OPTIMAAL AFVALLEN IN AMERSFOORT MET ONZE AFSLANKSTUDIO

Als het op afvallen aankomt dien je op diverse punten in je leven veranderingen toe te brengen. Het belangrijkste is je eetpatroon: zonder een tekort aan calorieën zul je niet ver komen. Daarbij is ook een voldoende eiwitinname van belang. Eiwitten verzadigen je, waardoor je minder honger hebt. Ook helpt een hogere inname van eiwitten bij het behouden van je spiermassa. Naast goede voeding helpt sportief bezig zijn ook een hoop.

Krachttraining zorgt ervoor dat je sterker wordt en geen spiermassa verliest, wat goed is voor je stofwisseling. Cardio helpt bij het verbranden van energie. Naast voeding en sport moet ook het belang van een goede nachtrust niet onderschat worden. Hierdoor herstel je beter en hou je het afvallen beter vol. De personal trainers van onze afslankstudio in amersfoort helpen jou met al deze punten.

Ik ben heel blij dat ik de stap naar personal training heb gemaakt. Mijn lichaam is nog nooit zo fit geweest dankzij Stanley & Larissa.

— Inge van Viersen

GRAAG MAKEN WE KENNIS MET JE

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Movement Club 033 je te bieden heeft? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook een whatsappje sturen of bellen naar 06-10173261 of 06-14543082 voor direct persoonlijk contact.

Laat je begeleiden bij het afvallen door een personal trainer uit de omgeving van Amersfoort.

Waarom een personal trainer inschakelen bij het afvallen?

Wanneer je graag wilt afvallen is het compleet omgooien van je lifestyle een must. Denk hierbij aan je voedingspatroon veranderen en consequent sporten. Dit volhouden is al moeilijk genoeg. De support van een personal trainer kan net dat zetje geven om er vol voor te gaan. Jij bepaalt zelf je doelen en de personal trainer stemt je trainingsprogramma hierop af. Professionele begeleiding bij het afvallen in Amersfoort kan jou echt helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Ga ervoor met behulp van een personal trainer van Movement Club 033!

Wat is de meerwaarde van een voedingscoach bij het afvallen in Amersfoort?

Een voedingscoach helpt je met afvallen door advies te geven over voeding. Als je wilt afvallen is gezonde voeding naast voldoende beweging van essentieel belang. Een voedingscoach kijkt naar jouw voedingspatroon en gewoonten, maar ook naar andere factoren, zoals: slaap, stress en ontspanning. Daarnaast adviseert de diëtist(e) over de producten die je dient te eten om de noodzakelijke eiwitten, vetten, vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Wat betekent een voedingscoach voor jou?
 • Proactieve voedingscoaching
 • Resultaatgericht
 • Persoonlijke aandacht
 • 24/7 advies
 • 3 maanden traject
 • 2-wekelijks evaluatiegesprek
 • € 72,50 euro per maand
 • Zeer uitgebreide InBody meting
 • VYTAL voedingsapp
Hoe zijn de ervaringen en resultaten?

Veel mensen zijn je al voorgegaan bij Movement Club 033 en de ervaringen zijn erg positief. Ook de resultaten zijn goed. Wij zijn er erg trots op dat leden dankzij onze begeleiding hun persoonlijke doelen hebben gehaald.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25 te Amersfoort, Nederland
06-82243226 | info@movementamersfoort.nl

Contact opnemen

TARIEVEN BIJ MOVEMENT

KIES VOOR MAXIMALE FLEXIBILITEIT, MAANDELIJKSE OPZEGBAAR.