MEEST GESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen bij Movement Club 033. 

Bij Movement Club 033 bieden we een op maat gemaakt traject. De prijzen variëren daarom van veel. Het ligt aan het aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt en de groepsgrootte. Voor een indicatie kan je het beste een vrijblijvende afspraak maken via het contactformulier, om je doelen te bespreken. Op basis hiervan kunnen wij je een indicatie geven. We hebben bokslessen vanaf €18,- per training, personal training vanaf €21,- per training en bootcamp €7,40 per training.

We bieden bij Movement Club 033 1op1, 1op2 en 1op4 begeleiding aan voor zowel personal training als boksen. De frequentie van de training bepaal je zelf. Verder zit je bij ons niet vast aan langdurige abonnementen, maar begin je met een traject van een maand en daarna kijken we per maand of je een ander traject wilt of desnoods wilt stoppen met sporten bij ons. Ook is het mogelijk om na een maand te wisselen van traject, bijvoorbeeld van 1op2 naar 1op4 begeleiding. Tot slot bieden we voor de bootcamp een rittenkaart aan van 5, 10 of onbeperkt bootcampen.

Voor 1op1 en 1op2 begeleiding spreek je de trainingen onderling af met jouw personal trainer en voor 1op4 begeleiding en bootcamp hebben we een vast rooster waar je kunt inboeken via onze eigen app.

Bij Movement Club 033 gaan de betalingen per maand en zit je niet vast aan een langdurig abonnement. Kom je 1x per week; dan betaal je vier trainingen vooruit in een rittenkaart vorm. Je betaalt pas weer vier nieuwe trainingen als je trainingen op zijn. Het kan dus zijn dat als je een keer niet komt, je langer met de trainingen doet.

CONTACT OPNEMEN

MAAK KENNIS MET MOVEMENT