Fitness Amersfoort

Interesse in fitness in Amersfoort? De nieuwe vestiging van Movement Gym Amersfoort is de perfecte plek om te fitnessen. Movement Amersfoort is al jaren een gevestigde naam in Amersfoort en omstreken, maar sinds kort hebben we een nieuwe vestiging geopend, deze nieuwe vestiging is het meest complete fitnesscentrum van Amersfoort. Klaar om je doelen te behalen? Meld je dan nu bij ons aan.

Fitness in Amersfoort bij Movement

De nieuwe vestiging van Movement Amersfoort is een echte fitnessclub. Persoonlijke aandacht staat net als bij onze andere sportclub voorop. Fitnessen is meer dan alleen sporten. Het is een Lifestyle. Onze fitnessclub in Amersfoort is dan ook meer dan een fitnessclub, het is een Lifestyle Gym. In onze gym wordt er een brug geslagen tussen Personal Training en regulier sporten. We richten ons volledig op jouw welzijn en houden ervan je te helpen bij het behalen van jouw doelen of je nu wilt afvallen of een ander doel wilt bereiken. Dit proberen wij te bereiken door wekelijks een nieuwe uitdagende work-out te verzinnen die helemaal bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Diverse activiteiten

Fitnessen in een splinternieuw pand van 2.600m2, verdeeld over verschillende verdiepingen met een prachtig uitzicht over Amersfoort, het kan! Naast fitnessen bieden wij nog vele andere activiteiten aan en dat allemaal onder één dak. Wij willen namelijk meer zijn dan zomaar een fitnessclub in Amersfoort. Daarom bieden wij de volgende activiteiten aan:

  • Open gym;
  • 15 verschillende unieke groeplessen;
  • Je eigen persoonlijke coach;
  • Yoga;
  • Wellness;
  • Pedicure;
  • Kapper;

Onze apparatuur

Wij vinden het erg belangrijk dat jij tijdens het fitnessen gebruik kan maken van de beste apparatuur. Daarom maakt Movement Gym Amersfoort gebruik van de meest innovatieve apparatuur van het merk Technogym. Op het gebied van fitness is Technogym de echte marktleider. Alleen door te fitnessen in een club met de beste apparatuur, behaal jij het beste resultaat. Tijdens onze groepslessen maken wij gebruik van verschillende apparaten. Zo maken wij tijdens de SkillRun Bootcamp gebruik van de Technogym SkillMill & SkillBench. Bij deze bootcamp komt zowel conditie als krachten kijken. Een prachtige combinatie! Jouw trainer is er gedurende de training voor om jou te coachen en te motiveren. 

Meld je nu aan

Ben je benieuwd geworden naar onze sportschool in Amersfoort? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze sportschool. Heb je voor de tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met GYM@MOVEMENTAMERSFOORT.NL of bel naar 06-82243226. 

Wij helpen je graag! 

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Damir Wijdenes (Mede-eigenaar Movement Gym)
+316 51 65 62 43