Dé sportschool in Amersfoort

Movement Gym Amersfoort is een nieuwe sportschool in Amersfoort. Met de opening van onze nieuwe vestiging zijn we opnieuw de beste sportclub van de gehele provincie Utrecht. Wil jij afvallen, meer spiermassa opbouwen of een ander doel bereiken? Meld je nu aan en kom in beweging bij de meest complete sportschool van de provincie Utrecht! We zien je graag verschijnen bij een bezichtiging.

SPORTSCHOOL IN AMERSFOORT DIE JOU HELPT JE DOEL TE BEHALEN 

 Precies vijf jaar na de kick-off van Movement Club opent Movement Gym haar deuren. Movement Gym is een High-end Lifestyle Gym waarin we het gat vullen tussen personal training en een reguliere sportschool. Bij deze splinternieuwe gym staat een persoonlijke aanpak én tweede thuisgevoel centraal. Om je goed op weg te helpen krijg je je eigen persoonlijke coach waarmee je om de maand je vorderingen bespreekt en een actieplan maakt. Daarnaast hebben we een aanbod aan 15 unieke groepslessen, voor iedere leeftijd & niveau.  

ONS AANBOD

Met 2.600 m² aan oppervlakte verdeeld over 5 verdiepingen heeft onze nieuwe sportschool in Amersfoort vele activiteiten onder één dak. Movement Gym gelooft dat een optimale gezondheid verder gaat dan jouw wekelijkse sportsessie. En daarom bieden wij extra faciliteiten waarmee jij fysieke én mentale gezondheid naar een hoger niveau tilt: van gezonde voeding, ontspanning, verzorging en meer! De activiteiten die wij aanbieden zijn onder andere:

  • 15 verschillende unieke groepslessen
  • Open Gym
  • Je eigen persoonlijke coach
  • Yoga
  • Boksen
  • Wellness
  • Kapper
  • Pedicure
  • Restaurant
  • Werkplekken
 
Wil je meer uitleg over onze activiteiten of de mogelijkheden voor een abonnement? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs in onze sportschool in Amersfoort! Movement Gym is elke dag van de week geopend. Bekijk op onze website de openingstijden. 

INNOVATIEVE FITNESSAPPARATUUR

Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij energiek, krachtig, zelfverzekerd én pijnvrij door het leven gaat. En dat jij je doelstellingen behaalt met zichtbare resultaten en altijd tevreden onze gym weer verlaat. Om dat te bereiken, creëren we een aangename ontspannen sfeer waarbij jij je op je gemak voelt en altijd ervaren, professionele trainers binnen handbereik hebt.

KOM LANGS IN ONZE SPORTSCHOOL IN AMERSFOORT 

Ben je benieuwd naar onze sportschool in Amersfoort? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze nieuwe gym. Heb je voor die tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers alvast voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met gym@movementamersfoort.nl of bel naar 06-82243226. 

Wij helpen je graag! 

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Damir Wijdenes (Mede-eigenaar Movement Gym)
+316 51 65 62 43

Woon je niet in Amersfoort, maar in Soest, of ken je toevallig mensen die in Soest wonen en ook willen sporten op hoog niveau? Ook mensen uit de omliggende plaatsen rondom Amersfoort kunnen onze sportschool bezoeken. Voor high-end fitness in Soest moet je bij Movement Gym Amersfoort zijn. We zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 72 in Amersfoort, tussen het centrum en Amersfoort Noord in.