High-end sportschool nabij Soest

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Soest waar al je wensen op het gebied van sport en lifestyle uitkomen? Dan verwelkomen wij je graag bij Movement Gym! Als High-end Lifestyle Gym bieden wij de perfecte combinatie van een reguliere sportschool en Personal Training. Hiermee willen we een gat vullen tussen deze twee manieren van sporten. Met persoonlijke aandacht als belangrijk punt brengt Movement Gym jou in totaal 2.600m2 aan High-end Lifestyle Gym in Amersfoort.

Wat maakt Movement Gym uniek?

Wat onze sportschool nabij Soest uniek maakt, is dat wij niet alleen fitness in omgeving Soest aanbieden, maar er bij ons nog veel meer te beleven is. Zo kun je bij ons terecht voor het volgende: 

  • Meer dan 15 verschillende unieke groepslessen;
  • Meer dan 2.600m2 aan high-end lifestyle;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Open gym;
  • Je eigen persoonlijke coach;
  • Yoga, wellness, kapper, pedicure en nog veel meer.

Persoonlijke aandacht

We willen graag dat de leden van onze sportschool in Soest zich op hun gemak voelen. Daarom hebben we een laagdrempelige en warme omgeving gecreëerd, waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Een groot onderdeel hiervan is persoonlijke aandacht. Door een combinatie van persoonlijke aandacht en professionaliteit geven we training en coaching van hoge kwaliteit. 

Meer dan 5 verdiepingen

Om het onze sporters aan niet te laten ontbreken, heeft Movement Gym maar liefst 5 verdiepingen en 2.600m2 aan High-end Lifestyle Gym. Hier vind je meer dan 15 verschillende unieke groepslessen, Open Gym, persoonlijke begeleiding d.m.v. gecertificeerde personal trainers, yoga, wellness, kapper, pedicure, massage en voor na jouw workout zelfs een restaurant! 

Om onze leden verbonden te maken met onze gym en met elkaar, organiseren we graag workshops evenementen en activiteiten. We mogen ook met trots zeggen dat we voorloper zijn op het gebied van trends en ontwikkelingen in vernieuwde concepten, apparatuur en kennis!

KOM LANGS IN ONZE SPORTSCHOOL NABIJ SOEST 

Ben je benieuwd geworden naar onze sportschool nabij Soest? Maak dan snel een afspraak om een kijkje te nemen in onze sportschool in Amersfoort. Heb je voor de tijd nog vragen? Dan staan onze enthousiaste medewerkers altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met gym@movementamersfoort.nl of bel naar 06-82243226 . 

Waarom kiezen voor Movement Gym Amersfoort?

Er zijn meerdere sportclubs in de regio, dus we kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt waarom je voor onze sportschool nabij Soest zou moeten kiezen. Binnen onze club staan een aantal kernwaarden centraal. Zo zorgen we altijd voor een tweede thuisgevoel, voorzien je van persoonlijke aandacht, realiseren verbondenheid en zijn vernieuwend. Bekijk voor meer informatie over onze fitnessclub gerust de website of maak een afspraak voor een rondleiding.

Hoe duur is een abonnement?

Wat een abonnement bij onze club kost, is geheel afhankelijk van het feit of je gebruik kunt maken van een actie of niet. Doorgaans kost een abonnement voor fitness € 99-, per 4 weken, maar er gelden regelmatig acties. Wanneer jij je als een van de eerste members inschrijft bij onze sportschool nabij Soest, betaal je geen € 99-, maar € 79,20 voor je eerste jaarabonnement. Houd onze website in de gaten voor de huidige acties.

Welke faciliteiten/lessen biedt Movement Gym Amersfoort?

Wij bieden vele faciliteiten en lessen aan in onze sportschool in Amersfoort. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere fitness, personal training, boksen, small group training, bootcam, voedingscoaching en (sport)fysiotherapie. Wist je dat onze sportschool nabij Soest gespecialiseerd is in onder andere performance coaching, pre- en post zwangerschapstraining en Mylogenics?

Wij helpen je graag! 

Laat je verzoek of vraag achter en wij nemen spoedig contact met je op:

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of neem direct contact op
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Damir Wijdenes (Mede-eigenaar Movement Gym)
+316 51 65 62 43