Bootcamp in Amersfoort volgen

Wil jij graag bootcamp in Amersfoort volgen? Dan moet je bij zijn. Wij bieden wekelijks diverse bootcamp trainingen aan, zodat er altijd een tijd is dat jij een training bij kunt wonen. Bij ons kun je een 5-rittenkaart of 10-rittenkaart afnemen, zodat je zelf kunt beslissen wanneer je de training bijwoont. Heb je interesse in de bootcamp trainingen in Amersfoort? Kom dan gerust eens kijken.

Wil jij eens een bootcamp training volgen om te kijken of het iets voor jou is? Kom dan eens langs voor een proeftraining. Als je graag meer informatie wenst over de rittenkaarten, kun je gerust contact met ons opnemen.

Bootcamp tijden in Amersfoort:

Maandag 19:50 – 20:35 bootcamp
Dinsdag 19:50 – 20:35 bootcamp
Woensdag 19:00 – 19:45 bootcamp
Donderdag 18:50 – 19:35 bootcamp
Zaterdag: 09:00 – 09:45 bootcamp

Locatie: Movement Club, Amsterdamseweg 25

Via het onderstaande formulier kun je je direct aanmelden als je wilt deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort.

Je mag uiteraard eerst een proefles nemen zodat je kunt ervaren of het iets voor jou is.

Ik wil sporten!

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een training waarbij je in groepsverband in de buitenlucht traint, onder begeleiding van een ervaren trainer. Het is een intensieve training waarbij alle spieren van het lichaam getraind worden. Daarnaast werk je aan je conditie. Door middel van bootcamp training word je optimaal fitter en ben je ondertussen lekker bezig met sporten. Voor bootcamp hoef je geen ervaring met training te hebben. Ook als je totaal geen conditie hebt, ben je van harte welkom. Bootcamp kan aangepast worden op elk niveau.

Wat kun je verwachten van een bootcamp training?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.

Bootcamp onder begeleiding van een personal trainer

De bootcamp trainingen worden altijd begeleid door een personal trainer. Personal trainers hebben geleerd voor het optimaal trainen van elk persoon als individu. Daarom kunnen ze de bootcamp training ook zeer eenvoudig aanpassen op jouw eigen niveau. Op deze manier kun jij zo optimaal mogelijk trainen en fit worden. Door de begeleiding van de trainer is er ook een verminderde kans op blessures door bijvoorbeeld te zwaar trainen.

Bootcamp wordt op deze manier laagdrempelig aangezien je op jouw eigen tempo wilt sporten. Je bepaalt het tempo en niveau namelijk gewoon zelf en de personal trainers spelen daar op in. Je kunt er voor kiezen om gezellig met een groep buiten te sporten zodat je nieuwe contacten kunt leggen, maar je kunt jezelf ook keihard afbeulen. Maar net wat jij zelf wenst.

Ik wil sporten!

Voordelen van de bootcamp in Amersfoort:

  • ­Motivatie en coaching door een Personal Trainer
  • Sporten in de frisse buitenlucht
  • Elke week weer een nieuwe, uitdagende work-out
  • Trainen voor vetverbranding, spieropbouw en conditie
  • Goed alternatief voor Personal Training
  • Laagdrempelig tarief
  • 5-rittenkaart of 10-rittenkaart afnemen

Meld je vandaag nog aan!

Zie jij het wel zitten om bootcamp in Amersfoort te volgen? Dat kan bij onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort. Je kunt je direct aanmelden via het formulier op onze website.

Na de aanmelding ben je direct van harte welkom om mee te komen trainen. Uiteraard is het mogelijk om een proefles te volgen. Dan kun je eerst eens kijken of de bootcamp trainingen iets voor jou zijn. Ook daarvoor neem je contact met ons op.

Graag tot snel bij Bootcamp Club Amersfoort!

Ik wil sporten!
KENNIS MAKEN

MAAK KENNIS MET MOVEMENT