BEWEGEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Bewegen is zeer belangrijk, ook tijdens de zwangerschap. Zolang je op een aangename manier kunt blijven sporten, is het verstandig hier mee door te gaan tijdens de zwangerschap. Het is raadzaam om een dertigtal minuten matig-intensief te blijven bewegen. Het is hierbij echter wel zeer belangrijk dat je geen onnodige risico’s neemt. Kies er daarom voor om tijdens de zwangerschap te blijven bewegen onder begeleiding van een coach. Dit kan bij Movement Club 033 in Amersfoort.

Wij bieden een online programma aan, waar je als zwangere gewoon thuis kunt sporten om fit te blijven. Het online programma van Movement Zwanger & Fit helpt jou om bekkenklachten, urineverlies, diastase of verzakkingen te voorkomen. Ook wordt je online voorbereid op de bevalling, zodat dit soepeler verloopt. Door het volgen van het programma blijf je fit tijdens uw zwangerschap.

Wat is diastase?

Diastase is iets wat vaak voorkomt tijdens de zwangerschap. Het weefsel tussen de rechte buikspieren wordt opgerekt door de groei van de baby in jouw buik. Er wordt wel gezegd dat hierbij de buikhelften uit elkaar scheuren, en dat er een gat in de buik komt. Dit is echter niet waar. De diastase kan worden voorkomen door voldoende te bewegen en sporten tijdens de zwangerschap.

Fit tijdens de zwangerschap en fit na de zwangerschap

Het is belangrijk om tijdens de zwangerschap fit te blijven, en na de bevalling snel weer fit te worden. Dat kun je bereiken door de juiste oefeningen te doen. Dit kun je gewoon thuis doen door middel met het Movement Zwanger & Fit programma. Een personal coach kan je er tevens bij helpen om na de bevalling niet te snel van stapel te lopen. Neem contact op via de contactpagina met Movement Club 033 om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

WAT IS MOVEMENT ZWANGER & FIT

Wij helpen je graag bij het bereiken van je doel. Of dat nu is dat je je fit wilt voelen tijdens je zwangerschap of wilt werken aan het genezen van je diastase. Wij zijn er voor jou.

Maar dan verwachten we wel dat jij aan de volgende criteria wilt voldoen, zodat we je echt kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel

Wat we ons niet altijd realiseren is dat simpelweg een personal trainer inhuren niet genoeg is om je doel te kunnen bereiken. Jij moet het doen. Elke dag weer. Commit je elke dag aan je doel en je bent er al voor 80%.

Dit betekent niet dat je elke keer zo hard moet gaan in de gym dat je misselijk weer naar buiten loopt. Alsjeblieft niet! Wel betekent het dat je elk moment dat je aan je training besteed, dit doet met alle mentale energie die je tot je beschikking hebt. Via deze weg kun je je kwaliteit van bewegen verbeteren en je doelen behalen.

Neem de weg waarbij je je soms niet helemaal comfortabel voelt, maar wel het meeste leert, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Hoe meer jij open staat voor ons coachingsproces, hoe beter wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel.

CONTACT OPNEMEN