RECRAFT

De plek waar jij en jouw gewenste vitaliteit centraal staan.

Zoals de naam aangeeft ga je jezelf opnieuw creëren of opbouwen. Met nieuwe inzichten en ervaringen die je inspireren om te gaan doen wat optimaal voor jou is.

Recraft is ideaal voor jou als je jezelf herkent in deze omschrijving: ben jij iemand die al heel bewust bezig is met goede dingen voor het lichaam (en geest), alleen merk je dit nog niet voldoende. Je bruist nog niet van de energie. Je blijft toch last houden van fysieke klachten (spieren, gewrichten, darmen). Je slaapt niet diep genoeg of wordt niet mega uitgerust wakker.
Zit hier een Ja tussen, dan is Recraft er voor jou.

Hoe gaat het traject er dan ongeveer uitzien? Allereerst is deze uniek, want tenslotte ben jij uniek. Om het optimale traject te kunnen bepalen beginnen we met het bekijken van jouw huidige vitaliteit d.m.v. de 6 domeinen vragenlijst en een aansluitend gesprek om tot de kern van het “probleem” te komen. Daarbij gaan we op zoek naar jouw bedoeling. Hiermee vinden we je intrinsieke motivatie. Wat wil je veranderd zien en hoe vliegen we dit aan wordt dan kraakhelder. Hiermee start de reis naar jouw uiteindelijke doel.

Mijn bedoeling, in het geheel, is dat ik jou de vaardigheden (kennis, kunde, verwondering en plezier) ga teruggeven, zodat jij jezelf in het hier en nu kan optimaliseren, maar ook morgen en in de verre toekomst.
Centraal hierin staan:
⦁ spelenderwijs sterker worden
⦁ een natuurlijk vertrouwen hebben in jouw lichaam

Wil je meer informatie over wat Recraft voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

 

CONTACT OPNEMEN

MAAK KENNIS MET RECRAFT